13.9.2016 Tervetuloa maistelemaan uuden sadon hunajaa markkinoille

* Tuotekehittelytiimi kaipaa uusia ideoita* Sadonkorjuu on tältä vuodelta ohi, talviruokinta on aloitettu ja pohjoisen pesät on kotiutettu Etelä-Suomeen. Purkitus on alkanut vauhdikkaasti. Uuden sadon hunajaa on voinut jo maistella loppukesän markkinoilla, mutta vasta nyt syyskuussa valikoima on parhaimmillaan. Osallistummekin syys-lokakuussa useille markkinoille ympäri Suomea, joten nyt kannattaa hamstrata hunajaa talven varalle. Korpihunajan ystäville meillä on ikäviä uutisia. Sato jäi tänä vuonna Itä-Suomessa heikoksi heinäkuun sateiden vuoksi ja siksi Korpihunajaa ei näillä näkymin riitä ensi vuoteen asti. Onneksi sää ei kuitenkaan vaikuttanut muuhun valikoimaan yhtä selvästi.

Näin sadonkorjuun jälkeen on hetki aikaa pysähtyä ideoimaan ja testaamaan uusia tuotteita. Haluaisimme kysyä myös teiltä, kaipaatteko te jotakin tuotevalikoimaamme? Maistuisiko kenties jokin uusi makuhunaja tai muu hunajatuote? Onko teillä muita kehitysideoita esimerkiksi nettikauppaan liittyen?


Vastauksia voi jättää Facebook-sivuillamme (aiheeseen liittyvän keskustelun kautta) tai vastaamalla nettisivuillamme kyselyyn. Linkki kyselyyn löytyy etusivun oikeasta reunasta markkinakalenterin alta osoitteesta: www.lappi-hunaja.fi. Toki meille voi lähettää myös sähköpostia: lappihunaja@lappi-hunaja.fi.

Kaikkien kehitysideoita lähettäneiden vastaajien kesken arvomme kaksi 60 euron arvoista tuotepakettia. Tällä kertaa olemme arponeet kolme tuotepakettia markkinoilla ja Internetissä arvontaan osallistuneiden kesken. Paljon onnea Lea Sinisalolle Heinolaan, Helmiina Sulinille Järvenpäähän ja Pirjo Tiihoselle Turkuun!


 
Normaali tekstikoko   Isompi tekstikoko

Nettikauppa

Myymälä & Kahvila

Kuvagalleria

Lehtileikkeet